Dagsenter / HundebarnehageSola Hundesenter finner du i Tananger. Vi har ett ca 900 kvadratmeter stort lokale. Her har vi stor innendørshall for trening og lek. Vi har oppstallingsrom hvor hundene får sin tiltrengte hvile og fred. I tillegg har Sola Hundesenter ett 4 mål stort uteområde. Her får hundene leke og jobbe slik at de beholder sin balanse.

Filosofi: TTT, Tålmodighet, Trygghet og Tillit

Målsetting: Eier får en tilfreds og balansert hund hjem etter endt dag i Dagsenteret. Hver enkel hund vil få utfordringer iform av jobb, lek og sosial omgang med andre hunder. Hvile må også til iløpet av dagen. Jobb, Lek og Fri = en balansert hund

Om oss: Pr idag er det innehaver Eric Sandvold som vil ha den daglige omsorg og trening av hundene. Eric har 25 års erfaring innen hundehold generelt. Eric er utdannet Mental Beskrivelse hund Dommer via NKK. Han har instruktør utdanning. Erfaring fra Brukshund trening og Lydighet. Oppdrett av to forskjellige raser. Han har en brennende interesse for hundens adferd og mentale utvikling. Eric har hatt gleden av å tatt del i kunnskap fra en av Norges fremste hoder på adferd og mentalitet, Major Randulf Gimre.

Dagsenter.001.jpeg.001
Dagsenteret er åpnet 4 dager i uken , Mandag, Tirsdag,Onsdag og Torsdag.

Innlevering mellom kl 07.30 – 9.30
Henting mellome kl 15.00 – 17.00

Dere kan selv komme med ønsker om hvilke dager som passer best for dere og hunden deres.

Mulighet for DropIN, dvs enkeltdag. Dette må bookes på forhånd pr mail eric@solahundesenter.com
DropIN pr dag 500,-

Dagsenteret følger skolens vinter-/ høst- og juleferie. Sommer stengt Juli.

Søknad om plass gjøres ved å sende inn skjema som ligger HER
Spørsmål kan rettes til Sola Hundesenter pr email: eric@solahundesenter.com eller tlf 92621675.