Første dugnadsdag

Da er første dugnadsdag gjennomført Tusen takk til Hilde,  Marianne, Hanne, Annelise, Tordis for sin uvurderlige kake og så har vi Leif, Inge, Rolf, Kåre, Odin, Anders, Gaute Elias, Thomas, Vetle og Mads TUSEN TAKK for kanon jobb.

P1090147

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sånn så det ut når vi startet i dag. En meget blid Marianne bærer ut metallrør.

P1090161

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pause er viktig uten mat og drikke duger heltene ikke .

P1090173

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En liten pust i bakken meg min nevø Odin og min gode venn Kåre.

P1090189

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dette er så langt vi kom før mørket gjorde det for vanskelig så vi avsluttet med å trekke ut duken slik at det nå er et reint jordgulv 🙂 Tusen takk til Anders, Gaute, Thomas og Vetle Andre for glimrende manøvrering av firhjulinger og traktorer.